Skoro nic sie nie dzieje na forum i nikt nic nie pisze to ja bede pierwsza odwazna i mam prosbe do admina tego forum.
Krzys zrob cos z rozmiarem avatara bo zadnego nie moge umiescic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo jak nie to Cie pekne
Aniu wejdz w profil i tam masz zakladke avatary .Wchodzisz w nia i zaznaczasz - uzyj avatara. Ustawienia zostaly zmienione z 60x60 na 80 x80 pikseli takze spokojnie mozecie wstawiac avatarki .Oto stronka z fajnymi avatarkami http://www.avatarsland.com/free_avatars … els&alink= .Pozdrawiam wasz zwariowany Paczek
Witajcie
moze troche offtopic - ale jak pamietacie studdlera, tego Fina co wszystkim psul krew to niedlugo zacznie grac spowrotem - a ja bede mial jego passy jeszcze w tym tygodniu - wiec jezeli go chcemy w TOH - dajcie znac - przypomne ze dostal DOOMa od Krakersa i Luk chyba od Gosi lub od calego klanu wiec juz i tak w niego zainwestowalismy.
Uwazam, ze anglojezyczny gosc nam sie przyda do cwiczenia angielskiego, gra lucznikiem (silver ranger chyba) i jest dosc szybki w expieniu, wiec mysle ze bedzie przydatny nie tylko w party DD.
jurek / wujek / trymeup